Healing Helg


Healing Helg

Med healing stärker du kontakten till dig och dina förmågor – healing och intuition. När du är i healingenergin återställer du balansen i sinne, kropp och själ.

Jag kommer att hjälpa dig i processen att öppna upp din healingkanal och att få en bättre kontakt med ditt healingteam och guider som du kommer att samarbeta med under healingen.

Du kommer att få bättre kontakt med din egna kraft och med ditt andliga team. Du kommer närmare den du är och din själ. När det sker så utvecklar du också din healingkapacitet och tilliten till att lyssna och använda dig av din intuition.

Under helgen kommer du vara i healingenergin. Du kommer bli guidad i flera självhelande meditationer och du kommer heala andra och motta healing från andra i gruppen.

Det är ett begränsat antal platser på kursen så att jag kan skapa en trygg, fin och rolig plats för dig och gruppen att vara på. När det sker släpper du på kontrollen och du har större möjligheter att komma i kontakt med den du är och dina förmågor.

Jag kommer varva samtal, teori och övningar som är anpassade efter gruppen och under helgen kommer vi gå djupare inom ämnen såsom;

  • Andlig healing – olika sätt att heala på
  • Känna kontakten med ditt healingteam & guider
  • Healing kapacitet – alla kan heala
  • Meditation – självhealing
  • Distans-, kontakt- och grupphealing
  • Bemötande av kund, moral och etik.
  • Spirituellutveckling – hur och när sker den

Där kommer att finnas plats för frågor, reflektioner och tid att vara tillsammans med likasinnande.

Kursen är till för dig som vill läkas och komma i större kontakt med din kärna, ditt innersta och utveckla din healingförmåga.

Kursen hålls:

Fredag 19 April 16.30-21.00

Lördag 20 April 9-16.00

Söndag 21 April 9-14.30

Max antal deltagare: 10 personer, dvs. Först till kvarn med din anmälan.​​

Är ni ett sällskap på minst 6 personer som önskar en kurs en annan dag, går detta att ordna.