MIN BERÄTTELSE

DETTA ÄR MIN UPPLEVELSE

Har du hört det här förut? - Jag har varit medial sedan jag var liten!

Det är inte sant för alla medium och inte för mig. Dock har jag sedan barnsben varit intresserad och som 9-10 åring brukade jag knacka på hos det lokala mediumet och fråga ut henne om andevärlden. När jag växte upp gick jag ofta till medium, men tyckte mig inte själv kunna uppfatta andevärlden. Min intuition har dock alltid varit stark och räddat mig ur många situationer som skulle kunnat sluta annorlunda. Sedan har jag alltid kunnat uppfatta mer i en konversation än som faktiskt sagts. 

Mitt uppvaknande skedde i samband med en jobbig period i mitt liv och började med att jag blev överkänslig. Jag plockade upp energier och känslor överallt ifrån och kunde inte passera dem genom kroppen och trodde ett tag att jag höll på att bli knäpp.

Genom rekommendationer hamnade jag till slut på Arthur Findlay College i London. Världens främsta spiritualistiska läroverk och vida känt. Kursen jag gick och mediumet som var lärare hjälpte mig att hantera och passera dessa känslor och energier. 

Jag är henne för evigt tacksam. 

Sedan dess har jag fortsatt att gå kurser på AFC, och andra liknande center och provat på allt från healing, transhealing, trans mediumskap, demonstrationer, seanser osv. 

Vi har alla intuition vi kan utveckla så den blir starkare, men inte alla är medium. Jag har inte en gåva utan jag har en förmåga som jag ständig jobbar för att utveckla ytterligare.

Mitt mål är att tjäna andevärlden på bästa möjliga sätt och jag slutar aldrig lära och utvecklas då jag anser att vi aldrig blir fullärda.  

/ Jenny