Kurser & Evenemang

Inplanerat:

Jag erbjuder sittningar & healing på

Holistisk mässa i Alnarp 27 Maj, 11-15.00


Lär dig self-healing med kraften från andevärlden.

Vi träffas vid 10 tillfällen där vi tränar vår andliga kraft. Genom intention och tankens kraft lär vi oss uppleva energin av vår egna själ och aura. Därefter kan vi expandera vår aura för att förena oss med den gudomliga energin som finns runt oss. Vi lär oss ta emot healingkraft därifrån för self-healing.

Vi kommer under träningen använda oss av ljudterapi. Vi lyssnar till toner i olika frekvenser som kan påverka sinnet och kroppen positivt. En frekvens vid varje tillfälle. Dessa frekvenser kan kopplas till våra olika chakran och balansera dem.

Chakran är de sju snurrande energihjulen i kroppen, som sträcker sig från botten av ryggrader till hjässan. Chakran ses ofta som kroppens energiekosystem, och när de är obalanserade kan vi uppleva både mental och fysisk obalans.

Träffarna varar i ca 45 min


Medial utvecklingscirkel

Vill du lära dig hur du utvecklar din intuition?

Är du intresserad av att testa dina egna mediala förmågor?

Är du nyfiken på något nytt eller vill du underhålla din redan upptäckta förmåga?

Vill du lära dig när det är ditt Ego som talar, när det är din själ och när det är dina guider?

För mig går ens personliga och mediala utveckling hand i hand, och därför arbetar vi med både och. Under denna cirkel får du testa på dina egna mediala förmågor, lära dig hur du utvecklar din intuition, hur du lyssnar tydligare till din inre röst, lär känna dig själv bättre, meditation, spännande diskussioner och mycket mer! Utbildningen är öppen för alla, oavsett om du aldrig har testat att öva medialt tidigare, är nyfiken på något nytt eller vill underhålla din redan upptäckta förmåga. Mina intuitiva cirklar är även ett bra verktyg för att lära känna sig själv lite bättre.

Från August 2023, Vi träffas varannan Söndag (meddelar plats längre fram, Malmö/Lund regionen), där vi fördjupar oss både praktiskt och teoretiskt. Vi inleder varje kväll med en vägledd, gemensam meditation där vi får möjlighet att slappna av, släppa tankar och eventuell stress som omger oss i vår vardag. För att sedan sätta igång med övningarna.

Exempel på innehåll:

 • Vägledd meditation

 • Träning i intuition

 • Att förstå sig själv

 • Självhealing

 • Energier

 • Chakran & Aura

 • Psykometri

 • Färgtydning

 • Andliga frågor och diskussioner

 • Fika

 • Osv.

Max antal deltagare: 15 personer, dvs. Först till kvarn med din anmälan.​​

Är ni ett sällskap på minst 7 personer som önskar en kurs en annan dag, går detta att ordna. Alla priser anges per person samt i svenska kronor. För icke avbokad kurs innan kursstart debiteras full kostnad vid frånvaro.