TJÄNSTER

Privat Sittning digitalt/på plats

Oavsett varför du kommer, vad du har eller går igenom är målet att du lämnar sittningen med ett lättare hjärta, hopp och healing.

 Sittningen fokuserar på vad du behöver i livet just nu. Det kan vara både en kontakt med andevärlden och om dig som person. 

Andevärlden ger aldrig direktiv om vad du ska göra utan sittningen belyser bara möjligheter och du måste göra dina egna val i livet. 

Jag vet inte allt om dig, dina hemligheter eller avslöjar saker som gör dig upprörd eller ledsen och jag har tystnadsplikt.

Healing distans/på plats

Healing fungerar både på distans eller om vi träffas. All min healing är utan handpåläggning.

Jag börjar först med att scanna igenom din kropp för att se vad jag upptäcker.

 Sedan påbörjar vi healingen där du endast behöver blunda, slappna av och andas.

Healingen hittar själv dit den behövs mest och förutom kroppsligt kan det även behövas emotionellt och mentalt.

Coachande samtal

Oavsett varför du tar kontakt med mig, vad du har eller går igenom är målet med samtalet att du känner dig lättare, får hopp och healing.

Vi går igenom din livssituation och jobbar intuitivt med vad du behöver för att gå vidare framåt. Områden vi kan titta på kan vara tex, karriär, ekonomi, familj, relationer, hem etc.

Jag jobbar inte med medicinsk bedömning, sjukdom, graviditet och dödsfall.

Jag arbetar under tystnadsplikt. .

Seans minst 5 pers

Vi träffas hemma hos en av er. 

Vi tar kontakt med andevärlden och ser vilka budskap de har till er. Andevärlden bestämmer vilka av våra nära och kära som ska ge budskap och till vem. De vet vem av er som behöver läkning mest. 

Andevärlden ger aldrig direktiv om vad du ska göra utan sittningen belyser bara möjligheter och du måste göra dina egna val i livet.

Jag vet inte allt om er, era hemligheter eller avslöjar saker som gör er upprörd eller ledsen och jag har tystnadsplikt.

Tillkommer 25kr/mil i körersättning.