Tjänster

Sittning digitalt/på plats Villa Linnea, Alnarp

Oavsett varför du kommer, vad du har eller går igenom är målet att du lämnar sittningen med ett lättare hjärta, hopp och healing.

Sittningen fokuserar på vad du behöver i livet just nu. Det kan vara både en kontakt med andevärlden och om dig som person.

Andevärlden ger aldrig direktiv om vad du ska göra utan sittningen belyser bara möjligheter och du måste göra dina egna val i livet.

Jag vet inte allt om dig, dina hemligheter eller avslöjar saker som gör dig upprörd eller ledsen och jag har tystnadsplikt.

Din sittning kan vara med fokus på intuitiv (psychic), eller andlig vägledning/kontakt.

Andlig healing distans/på plats Villa Linnea, Alnarp

Healing fungerar både på distans eller om vi träffas. All min healing är utan handpåläggning.

Jag börjar först med att scanna igenom din kropp för att se vad jag upptäcker.

Sedan påbörjar vi healingen där du endast behöver blunda, slappna av och andas.

Healingen hittar själv dit den behövs mest och förutom kroppsligt kan det även behövas emotionellt och mentalt.

Healing ska inte ses som en ersättning för traditionell läkarhjälp, utan istället fungerar som ett komplement till den traditionella läkarvården.

Gruppsittning/Event

Vi träffas hemma hos en av er. Vid en gruppsittning får var och en meddelande från andevärlden. Vid ett event ges en och en sittningar på 20 min till deltagare.

Vi tar kontakt med andevärlden och ser vilka budskap de har till er. Andevärlden bestämmer vilka av våra nära och kära som ska ge budskap. De vet vem av er som behöver läkning mest.

Andevärlden ger aldrig direktiv om vad du ska göra utan sittningen belyser bara möjligheter och du måste göra dina egna val i livet.

Jag vet inte allt om er, era hemligheter eller avslöjar saker som gör er upprörd eller ledsen och jag har tystnadsplikt.

Timkostnaden är 1250kr och en minimum bokning om 2h per tillfälle.

Tillkommer 25kr/mil i körersättning.

Kontakta mig på 070-7514411 eller info@intuitiveinteriors.org för bokning och tillgänglighet.