Tjänster

Sittning digitalt/på plats Villa Linnea, Alnarp

Oavsett varför du kommer, vad du har eller går igenom är målet att du lämnar sittningen med ett lättare hjärta, hopp och healing.

En sittning med mig är alltid en själ till själ kommunikation där vi kan komma in på din själsliga utveckling, mentala, fysiska och ditt emotionella tillstånd förr, nu eller i framtiden. Är ditt behov en andekontakt så blir det så.

Jag vet inte allt om dig, dina hemligheter eller tar upp  saker som gör dig upprörd eller ledsen. Jag har tystnadsplikt.

Transhealing distans/på plats Villa Linnea, Alnarp

Healing fungerar både på distans eller om vi träffas.

Transhealing är en djupgående variant av andlig healing där jag förmedlar healingenergi under ett förändrat medvetandetillstånd, trans, vilket leder till att andevärlden får ett större utrymme att arbeta på.

Transhealing är en passiv process mellan healingmedium och mottagare, där healingmediet överlämnar sig helt till sitt healingteam i andevärlden. Även om transhealing många gånger anses ge mer fysiska effekter än t ex andlig healing, så är transhealing även riktad till det mentala, känslomässiga och själsliga planet för klienten. Healingmediet påverkar inte var energin ska, utan litar till sitt healingteam, vilka får större utrymme att göra det de är bäst på; att förmedla healingenergi. Energin går dit den behövs mest, oftast till orsaken till eventuella problem.

Healing ska inte ses som en ersättning för traditionell läkarhjälp, utan istället fungerar som ett komplement till den traditionella läkarvården.

Gruppsittning

Gruppsittning i bekvämligheten av ditt hem!

Få 2 timmars gruppsittning med mig. Alla närvarande får en kontakt med era anhöriga, vänner & husdjur på andra sidan, tidigare liv, eller en själ till själ kommunikation där vi kan komma in på din själsliga utveckling, mentala, fysiska och ditt emotionella tillstånd förr, nu eller i framtiden. 

Begränsat till 8 personer max.

Pris 2895kr. Tillkommer 25kr/mil i körersättning.

Event

Vid ett event ges en och en sittningar på 20 min till deltagare.

Timkostnaden är 1250kr och en minimum bokning om 2h per tillfälle. Tillkommer 25kr/mil i körersättning.

Jag vet inte allt om er, era hemligheter eller avslöjar saker som gör er upprörd eller ledsen och jag har tystnadsplikt.

Kontakta mig på 070-7514411 eller info@jennysmith.se för bokning och tillgänglighet.